Sökmotoroptimering, SEO

Sökmotoroptimering, SEO innebär att optimera en webbplats så att den syns högt upp i relevanta sökningar i sökmotorer exempelvis Google. Syftet med att hamna högre upp i resultatlistorna innebär fler användare som klickar på din webbplats som innebär mer trafik till din webbplats som i sin tur ger chans till större intäktsmöjligheter.

Att sökmotoroptimera din webbplats innebär i huvudsak att sajten är tekniskt korrekt uppbyggd och att innehållet är relevant med välskrivna texter där sökordsoptimering tillämpats.

En väl sökmotoroptimerad webbplats innebär:

  • Tekniskt korrekt uppbyggd
  • Strukturerade texter
  • Uppdaterat innehåll
  • Relevanta länkar

Effektiv marknadsföringsmetod

Sökmotoroptimering är en billig marknadsföringsmetod. Genom att placera dig högt på sökord som är relevanta för din verksamhet kommer du nå potentiella kunder i exakt samma ögonblick som de letar efter tjänsten/produkten. Du hittar de användare som är intresserade av dina produkter/tjänster vilket innebär att det blir en effektiv marknadsföring.

Jag ser över din webbplats så att innehållet är relevant och att texter, rubriker och bilder är sökmotoroptimerade samt hjälper dig att ta fram sökord som är lämpliga för din verksamhet och webbplats. Sökmotoroptimering ingår om du beställer en helt ny webbplats eller vill omarbeta din befintliga.