WordPress

WordPress är ett Content Managment System, CMS som är ett av världens mest använda system som plattform för webbplatser och bloggar. WordPress är ett publiceringsverktyg som är lätthanterligt och mycket sökmotorvänligt.

När jag utvecklar din webbplats använder jag WordPress som CMS, Content Managment System. WordPress är ett av världens mest använda publiceringsverktyg. WordPress som CMS är flexibelt, användarvänligt, modernt och gratis. En webbplats i WordPress är enkel för dig som kund att underhålla och uppdatera med text, bild och annan information.

Jag hjälper dig med att

  1. Välja webbhotell och domännamn (om det behövs).
  2. Installera WordPress
  3. Skapa en attraktiv och välproducerad webbplats
  4. Bygga upp webbplatsens struktur på ett effektivt sätt
  5. Gå igenom och visa hur du uppdaterar och jobbar i WordPress
  6. Erbjuda löpande service och underhåll

Varför använda WordPress?

WordPress är framförallt användarvänligt och lätt för dig att själv uppdatera och administrera din egen hemsida. Systemet är även väldigt sökmotorvänligt och alla uppdateringar görs online. WordPress har en öppen källkod som kan laddas ner kostnadsfritt, du är inte bunden till WordPress på något sätt utan kan närsomhelst byta system. Det finns mängder av funktioner att lägga till på din webbplats. Tilläggen blir ständigt fler och utvecklas hela tiden.

Layout

När man använder sig av WordPress kan man använda olika teman, både gratis och premium. Dessa går även att ändra så att du får en helt egen design på din webbsida. Jag anpassar temat efter dina önskemål.

Innehåll

Text och bild är oerhört viktigt, bland det viktigaste. Det ska tillsammans utgöra en tydlig struktur som gör att dina besökare hittar det som de letar efter. Ifall du önskar hjälper jag dig att skapa ditt innehåll på webbsidan.